Serviceprovider Acura sluit zich als lid aan bij de VNAB

 

Sinds 1 december jl.  is Acura lid van de Verenigde Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB). Met dit lidmaatschap kan Acura als makelaar risico’s onderbrengen via de beurs en samen met verzekeraars bouwen aan nieuwe oplossingen. Hiermee kunnen ze hun aangesloten adviseurs en hun eindklanten nog beter van dienst zijn.

Directeur Henk Smit over het lidmaatschap: “We zien de markt veranderen en de inkoopmogelijkheden nemen af. Door het lidmaatschap bij de VNAB kunnen we nog beter samenwerken met verzekeraars en samen bouwen aan nieuwe oplossingen voor de grotere risico’s. Grotere risico’s vragen om andere inzichten en samen bereik je dan meer dan alleen. We zijn trots dat beursverzekeraars de samenwerking met ons aangaan. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn”.

Als serviceprovider helpt Acura haar adviseurs om op een vernieuwende manier toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten. Het  Performance Onderzoek Serviceproviders  van Bureau DFO  heeft Acura  beloond met een 8,2.