Schouten Zekerheid en beuken’essers plukken de vruchten van elkaars sterktes

Schouten Zekerheid en beuken’essers kiezen ervoor om vanaf nu samen op te trekken. “Door de combinatie van deze twee zelfstandige gespecialiseerde verzekeringsbedrijven ontstaat een specifieke samenwerking. Voor grotere risico’s is een eigen volmacht en co-assurantie noodzakelijk alleen past dat niet bij het DNA van beuken’essers. Door deze speciale samenwerking blijft de lijn tussen advies en bemiddeling zuiver en kan beuken’essers profiteren van een externe volmacht en de jarenlange verzekeringservaring van Schouten Zekerheid”, aldus beide bedrijven in een gezamenlijke verklaring

Beuken’essers is een kantoor dat zelfstandig is en wil blijven. Zij kiest daarom voor zelfstandig advies richting haar klanten zonder daar bemiddeling in te betrekken. Ook een volmacht past daar niet bij. Mr. Noud Beckers (Directeur beuken’essers): “Als beuken’essers zijn we betrokken, ambitieus en duidelijk. Als je dat uitlegt naar klanten dan is het toch logisch dat we niet adviseur én risicodrager willen zijn. Een zuivere adviseursrol maakt het verschil en daar staan we voor. Daarom zijn we blij dat we de samenwerking aan gaan met Schouten Zekerheid zodat we naar onze klanten toe de scheidslijn tussen adviseren en bemiddelen heel zuiver en duidelijk kunnen houden. Dat is ons doel: zelfstandig blijven en toch kunnen profiteren van een (externe) volmacht en beurspartij.”

 Schouten Zekerheid ziet met de samenwerking extra mogelijkheden binnen een doelgroep die het bedrijf ook bedient. Nico Bronkhorst (Adviseur tussenpersonen): “We merken in de markt dat het lastiger wordt om risico’s onder te brengen. Dit vraagt om samenwerking in de keten, partnerschap, delen en vermenigvuldigen. Daar wil Schouten Zekerheid met zijn ervaring, specialisme en inkooppower prominent aan bijdragen! Door als organisatie echt met tussenpersonen en de omgeving te verbinden het verschil maken. Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen met professionele partners en kijken er daarom naar uit om met beuken’essers een duurzame relatie en groei te realiseren.”