SAA stelt Arian Lengton aan als nieuwe COO

Per 1 december 2022 stapt Arian Lengton in de rol  van Chief Operating Officer bij SAA, het 40-jarig geleden opgerichte familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke intermediairs en makelaars in assurantiën van Nederland. In de functie van COO zal Arian Lengton zich met name gaan richten op de verdere optimalisatie van de operationele afdelingen.

Arian Lengton was in de periode 2002-2008 werkzaam bij Houthoff, als advocaat gespecialiseerd in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Hierna heeft hij diverse functies bekleed bij meerdere verzekeringsmaatschappijen zoals Bloemers Nassau (Manager Schade) en Markel (Director Ckaims). In 2019 keerde Arian terug naar de advocatuur in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Dit keer voor het wereldwijd toonaangevende advocatenkantoor Van Traa Advocaten. Hier lag zijn focus op letselschade, beroeps-, bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheid.

Rob Noordzij, CEO van SAA: “De operationele aansturing viel tot op heden ook onder mijn verantwoordelijkheid. Door de huidige omvang en groei die wij weten te realiseren door onze buy & build strategie, is het verder uitbreiden van de organisatie een logische stap. Wij zijn blij met de komst van Arian Lengton.”