RSA Nederland stelt Mariëlle Goemans (Marsh) aan als nieuwe Underwriting Director Property, Construction & Engineering

 

Bij RSA Nederland treedt per 1 april 2018 Mariëlle Goemans in dienst als Underwriting Director Property, Construction & Engineering. In die functie zal zij tevens onderdeel gaan uitmaken van het directieteam van de verzekeraar.

Mariëlle Goemans is vanaf 1994 werkzaam in de verzekeringsindustrie. Na afronding van haar studie Rechten in Leiden in 1994 is zij als Trainee aan de slag gegaan bij (een rechtsvoorganger van) Aon. Bij Aon is zij tot 1998 werkzaam geweest in de rol van Property Broker/Account Manager. Aansluitend heeft zij van 1998 tot 2002 bij Zurich de functie van Account Manager bekleed voor de grotere makelaars binnen Nederland. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor het global network en het verhelpen van service issues voor grote klanten van Zurich.

Daarna is Mariëlle van 2002 tot 2008 in dienst geweest bij de Gemeente Delft, waar zij Risk & Insurance Manager was. Hier was zij betrokken bij alle verzekeringsprogramma’s en onderhield zij contacten met makelaars, schade-experts, technische specialisten en verzekeraars. Bij bouwprojecten was zij betrokken bij de beoordeling van de technische risico’s, overige projectrisico’s, de positie van de gemeente ten opzichte van haar burgers, alsmede het onderhandelen over de verzekeringscondities.

In 2008 is Mariëlle overgestapt naar Marsh. Tot 2016 was zij als Vice President/Senior Client Executive verantwoordelijk voor het bedienen van diverse accounts binnen de Global Risk Management Practice. Vanaf 2016 was zij als Vice President/Teamleader Affinity & Motor verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van een nieuw (Affinity) bedieningsconcept binnen Marsh.  “We zijn verheugd over de komst van Mariëlle Goemans, mede gezien haar brede ervaring, haar netwerk en enthousiasme dat zij meebrengt”, meldt RSA Nederland.