RSA Nederland stelt Erik Lindeman (Marsh) aan als nieuwe commercieel directeur

 

Bij RSA Nederland treedt per 1 april 2017 Erik Lindeman in dienst als Commercial Director. In die functie zal hij tevens onderdeel gaan uitmaken van het directieteam van de verzekeraar. Lindeman volgt als commercieel directeur Fred van der Zee op, die na bijna tien jaar voor de verzekeraar te hebben gewerkt eind vorig jaar zijn vertrek aankondigde.

Erik Lindeman is vanaf 2004 werkzaam in de verzekeringsindustrie, aanvankelijk bij Meeús en de afgelopen negen jaar in verschillende functies bij Marsh Nederland. Bij de makelaar begon hij als Business Risk Consultant en werkte daarna onder meer als (Senior) Client Executive voor verschillende klantsegmenten waaronder Healthcare & Science  en sinds april 2015 was hij in de functie van Vice-President verantwoordelijk voor het Client Segment Risk Management. 


Bij monde van Ad Boekraad geeft RSA Nederland aan verheugd te zijn binnen relatief korte tijd de ontstane vacature van commercieel directeur te hebben kunnen invullen. ”Wij denken dat Erik gezien zijn ervaring en enthousiasme een waardevolle bijdrage zal gaan leveren aan de verdere succesvolle ontwikkeling van ons bedrijf. Bovendien verwachten we hiermee de dienstverlening aan onze relaties te kunnen blijven handhaven op het hoge peil dat de relaties van ons gewend zijn en van ons kunnen blijven verwachten.”