RSA Nederland stelt Dirk Maes aan als interim Underwriting Director Marine

 

Bij RSA Nederland is per 1 juni jl. Dirk Maes gestart als interim Underwriting Director Marine. Hij vervult deze werkzaamheden naast zijn huidige verantwoordelijkheid voor de Marine-tekening van RSA België. Dit nieuws volgt op het eerder gemelde vertrek van Bjorn Kalden bij RSA Nederland, eveneens per 1 juni jl.

Dirk Maes is sinds 1994 actief in de Marine-markt in diverse functies en sinds 2012 als Marine Director verantwoordelijk voor de Marine-tekening voor RSA België. Daarnaast is hij actief geweest in verschillende Belgische marktassociaties en is hij thans vice-voorzitter van de Koninklijke Belgische Vereniging van Transportverzekeraars en actief betrokken bij IUMI als lid van het ‘Legal & Liability’ comité. Zijn contactgegevens zijn: Tel.: +32 475 500 451 / dirk.maes@eu.rsagroup.com.

“We zijn ervan overtuigd op deze manier de dienstverlening te kunnen blijven waarborgen die onze partners van ons verwachten en onze Marine afdeling verder uit te bouwen tot een leidende marktspeler”, aldus RSA.