RSA Nederland benoemt Ronald Koops tot Marine Underwriting Leader

RSA Nederland, de Nederlandse tak van de verzekeringsgroep RSA Luxembourg S.A., heeft de promotie bekend gemaakt van Ronald Koops tot Marine Underwriting Leader. Hij zal in functionele lijn rapporteren aan Alexis Wildman, Product Head of Marine Europe en lokaal aan Erik Lindeman, Managing Director Nederland.

Ronald heeft 32 jaar ervaring in de verzekeringssector, met sterke vaardigheden op het gebied van Marine Underwriting. Hij begon zijn professionele carrière in 1989 bij verzekeringsmakelaar Schouten en stapte in 1996 over naar Allianz, eerst als Marine Hull Underwriter en vervolgens als Senior Hull Underwriter. In 2009 trad Ronald in dienst bij RSA als Senior Hull Underwriter om het Nederlandse Marine team te versterken, aangezien de vestiging in Nederland destijds in 2008 Marine had toegevoegd aan haar bestaande productenaanbod.

Erik Lindeman, Managing Director Nederland licht toe: “RSA blijft investeren in haar teams en blijft doorontwikkelen in business lines zoals Marine waarin wij een sterke marktpositie hebben. Met Ronalds kennis en solide verzekeringsexpertise kunnen we onze business verder uitbouwen, ons blijven onderscheiden en onze klanten op maat gesneden oplossingen bieden.”