RSA Nederland benoemt Belg Dirk Maes definitief tot Marine Director

 

Op 5 juni jl. meldde Risk & Business als eerste dat bij RSA Nederland Dirk Maes was aangesteld als interim Marine Director. Nu maakt de directie van RSA Nederland bekend  dat de interim-benoeming van Dirk Maes  is omgezet in een definitieve aanstelling. Naast zijn functie als Marine Director bij RSA Nederland zal hij zijn huidige werkzaamheden bij Marine België blijven uitvoeren.

“Wij zijn verheugd dat Dirk heeft aanvaard om zowel de Belgische als Nederlandse Marine activiteiten te leiden; hij zal kansen en investeringsopties in de twee portefeuilles verder onderzoeken met het oog op een blijvend succes van onze Marine-activiteiten in zowel Antwerpen als Rotterdam”, aldus RSA Nederland.

Dirk Maes is sinds 1994 actief in de Marine-markt in diverse functies en sinds 2012 als Marine Director verantwoordelijk voor de Marine-tekening van RSA België. Daarnaast is hij actief geweest in verschillende Belgische marktassociaties en is hij thans vice-voorzitter van de Koninklijke Belgische Vereniging van Transportverzekeraars. Ook is hij actief betrokken bij IUMI als lid van het ‘Legal & Liability’ committee. Zijn contactgegevens zijn: Tel.: +32 475 500 451 / dirk.maes@eu.rsagroup.com. 

Foto: RSA Nederland