RSA Luxembourg voltooit nieuwe leiderschapsstructuur in Europa; Raúl villanueva gepromoveerd tot hoofd Property en Construction voor Europa


RSA Luxembourg S.A. heeft haar nieuwe Europese leiderschapsstructuur voor haar branches b  heeft voltooid met de benoeming van Raúl Villanueva tot Hoofd Property & Construction voor Europa. De drie pan-Europese Underwriting Heads, die allen rapporteren aan Corentin Maurice, Chief Underwriting Officer van RSA Luxembourg S.A., zullen consistente en bruikbare verzekeringsoplossingen bieden met maximale efficiëntie.

Raúl Villanueva (midden) trad in 2008 bij RSA in dienst en is momenteel de Property & Construction Manager voor RSA Spanje. Raúl brengt een schat aan expertise mee en meer dan 12 jaar succesvol underwriting leiderschap bij RSA Spanje waar hij leiding heeft gegeven aan de ontwikkeling van een solide en winstgevende portefeuille in Iberia en Latijns-Amerika.

Liability & Financial Lines: Marilyne Furlan (links)  heeft meer dan 20 jaar ervaring in de commerciële verzekeringssector en was zes jaar lang Liability Manager voor RSA France. Zij beschikt over sterke verzekeringstechnische en aantoonbare leidinggevende vaardigheden.

Marine: Alexis Wildman (rechts)heeft een uitgebreide maritieme achtergrond en heeft haar expertise opgebouwd als marine underwriter in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Daarnaast heeft zij de leiding genomen over de Nordic Hull regionale business en meer recentelijk als Managing Director van RSA België.

Corentin Maurice, Chief Underwriting Officer van RSA Luxembourg S.A., zegt over de nieuwe structuur het volgende: “Ik ben erg blij dat Raúl zich bij Alexis en Marilyne voegt en dat onze leiderschapsstructuur voor branches nu is voltooid. Hun uiteenlopende ervaringen en sterke verzekeringstechnische vaardigheden zullen onze capaciteit verder versterken en een aanvulling vormen op onze bestaande lokale teams”

“Deze vereenvoudigde structuur zal het voor onze klanten en makelaars gemakkelijker maken om zaken met ons te doen in ons hele scala van business lines. Deze veranderingen zijn een natuurlijke evolutie om te voldoen aan ons doel van een klantgericht bedrijf, gebaseerd op onze expertise en een naadloze dienstverlening in heel Europa. Wij zijn ervan overtuigd dat deze veranderingen zowel voor onze handelspartners als voor onze organisatie voordelen zullen opleveren”.