Rotterdamse Assurantiebeurs herleeft tijdens derde TOL bijeenkomst

Op 24 mei 2018 kwamen een kleine veertig leden van TOL (Transport Oude Lichting) voor de derde keer bijeen in Café Pursers te Rotterdam. Voorheen hét Beurscafé, waar in het verleden op de dinsdagmiddag na het sluiten van de Rotterdamse Assurantiebeurs verzekeraars, makelaars en experts bijeen kwamen om de gedane zaken nog eens te bespreken onder het genot van een drankje.

Met veel passie en enthousiasme werd door de ‘oude’ bekenden over het transportvak gesproken. Het ledenaantal van TOL stijgt. Dit keer waren er vijf nieuwe leden aanwezig. Het totaal aantal leden bedraagt nu 68 personen.

Delta Lloyd (Nationale Nederlanden) in de persoon van Anneke Kooiman, manager Marine insurance, heeft dit keer de broodjes gesponsord. Jaap Gispen, European head of marine / branch manager Netherlands van StarStone heeft de drankjes voor zijn rekening genomen samen met Leo van der Voort (onder andere werkzaam geweest bij Erasmus, Reaal en Amlin), die dit als privé persoon deed. Namens alle TOL leden hartelijke dank voor de sponsoring.

Na deze succesvolle derde bijeenkomst gaan Rob Timmer (werkzaam geweest bij RSA, HDI en Kröller) en Harry Mulder (onder andere bekend van meer dan 30 jaar Reaal) weer aan de slag met de organisatie van de volgende TOL bijeenkomst.

Lid worden van TOL?

Wil je lid worden als transport bekende en ben je een vrouw van 55 jaar of ouder óf man van 60 jaar of ouder, stuur een e-mail naar rj.timmer@gmail.com