Ronald Hoedemans bij Kröller Boom aan de slag als Manager Corporate Risk; Shirvan Loetawan als Manager Claims

 

Bij assurantiemakelaar Kröller Boom in Amersfoort zijn twee nieuwe managers in dienst getreden: Ronald Hoedemans (rechts op foto) als Manager Corporate Risk en Shirvan Loetawan als manager Claims.

Ronald Hoedemans heeft een langjarige achtergrond in de grootzakelijke en internationale verzekeringsmarkt. Hij werkte elf jaar als Senior Underwriter Property bij HDI Global SE en vervulde bij deze verzekeraar de afgelopen zeven jaar  de functie van  Head of Property . Daarvoor was hij gedurende vier jaar werkzaam bij makelaar Aon als Property Broker. “Door zijn langjarige ervaring binnen de zakelijke verzekeringsmarkt zowel in de rol van  makelaar bij Aon als  bij verzekeraar HDI,  hebben we met de komst van Ronald een volgende stap gezet voor verdere groei en internationalisering van onze Corporate Risk activiteiten”, meldt Kröller Boom

Daarnaast is recentelijk Shirvan Loetawan aan de slag gegaan als Manager Claims. Hij was de afgelopen bijna elf jaar werkzaam bij assurantiemakelaar Meeùs (thans Aon)  als schadebehandelaar, laatstelijk als Senior Claims Handler CAR and Liability. “Ook met de komst Shirvan komt er extra ervaring binnen op het gebied van claims management en versterken we onze propositie als speciality broker. Shirvan heeft voor zijn komst bij Kröller Boom een langjarige ervaring opgebouwd bij verzekeringsmakelaars Meeus en nu Aon. Door zijn juridische achtergrond en ervaring met grote- en internationale claims verrijken we onze claims capaciteit en sluit goed aan bij de groei en internationalisering van onze klanten”, aldus Kröller Boom.