Rob van Wieren bij NN Beurs benoemd tot Manager Underwriting Varia

Nationale-Nederlanden benoemt Rob van Wieren per 1 november a.s. als Manager Underwriting Varia. Rob gaat daarnaast Siebe van der Zon vervangen in het managementteam van Nationale-Nederlanden Beurs. Siebe richt zich vanaf 16 september volledig op het managen van de CAR Run-off portefeuille. Vanaf 16 september tot 1 november a.s. neemt Laurens Schox tijdelijk Siebe’s taken waar voor Varia. Inhoudelijke vragen over polissen kunnen via de gebruikelijke  emailadressen worden gesteld of rechtstreeks aan de underwriters.

Laurens Schox, directeur Beurs: “Rob is een ervaren manager met veel kennis en ervaring in aansprakelijkheid. Hij gaat ons helpen met het verder stroomlijnen en uitbouwen van de aansprakelijkheid en technische portefeuille binnen het beursbedrijf.”

Rob   werkt sinds 2004 in de verzekeringsbranche. Hij is sinds 2008 in diverse leideinggevende functies werkzaam geweest binnen Achmea. Als Underwriting M anager AVB was hij verantwoordelijk voor de aansprakelijkheidsportefeuilles van de drie Achmea Merken Interpolis en Avero en Centraal Beheer. Daarnaast is Rob  sinds 2016 actief ihn diverse werkgroepen bij het Verbond van Verzekeraars en het voormalige Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV). Sinds 2019 is Rob voorzitter van het platform Aansprakelijkheid.