RISK Verzekeringen breidt directie uit

RISK Verzekeringen in Nieuwegein, een insurtech serviceprovider voor assurantie-adviseurs, verzekeraars en online labels,  heeft Jan Peter Bouter (51 jaar) per vandaag (1 februari 2018) benoemd als  als commercieel directeur.  Hij zal in zijn nieuwe rol verantwoordelijk zijn voor het commerciële beleid van ​RISK Verzekeringen​ en de implementatie daarvan bij de aangesloten kantoren en de samenwerkende marktpartijen.

Jan Peter heeft vele jaren managementervaring in de financiële sector. Hij was intensief betrokken bij het fusieproces van Zwolsche Algemeene Levensverzekering NV en Royal Nederland Leven NV tot Allianz Nederland Levensverzekering NV. Hierna heeft Jan Peter gewerkt bij SNS REAAL en deel uitgemaakt van het managementteam van REAAL Verzekeringen. Bij laatstgenoemde verzekeraar was Jan Peter verantwoordelijk voor een deel van de commerciële operatie.

Sinds 2009 is Jan Peter Bouter als ondernemer onder de bedrijfsnaam CONFIDENTIA actief geweest als businesspartner en sparringpartner voor het assurantie-intermediair. De belangrijkste activiteit van CONFIDENTIA was het bemiddelen tussen kopers en verkopers van assurantiebedrijven