Rik Steentjes (Steentjes Verzekeringen wint ‘Student van het Jaar Award’

Rik Steentjes, directeur en eigenaar van Steentjes Verzekeringen, sis de winnaar geworden van de ‘Student van het Jaar Award’, die traditioneel tijdens het marktdiner wordt uitgereikt door de Stichting Assurantiebeurs Amsterdam (SAA). Focko Dorhout Mees, voorzitter van de stichting, overhandigde de award en bijbehorende cheque van 5.000 euro aan Rik Steentjes, die hij kreeg voor zijn scriptie voor de Master Verzekeringskunde aan de Universiteit van Amsterdam over harde en zachte garantieclausules in zakelijke schadeverzekeringen.

“Trots. Gisteren in Huis ter Duin in Noordwijk uit handen van Fokko Dorhout Mees de VNAB-scriptieprijs 2019 in ontvangst mogen nemen. Mooie afsluiting van de voor iedereen in onze branche aan te bevelen Master Verzekeringskunde aan de UvA”, zo schrijft Steentjes zelf op linkedIn.

Steentjes Verzekeringen is een allround assurantiekantoor (verzekeringen, hypotheken, makelaardij, regiobank) met 25 medewerkers verdeeld over de vestigingen in Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde en Ruurlo .