Rianne Baumann (Raetsheren) bij 20 Women to Watch EMEA

Vakblad Business Insurance heeft gisteren (14 oktober)  de 2021 winnaars bekend gemaakt van haar jaarlijkse Women to Watch awards programma. Rianne Baumann, Chief Broking Officer bij Raetsheren Van Orden, werd geselecteerd bij de  vrouwen in de EMEA-regio ‘waarop gelet moet worden’.  

Business Insurance startte het programma in 2006 om vrouwelijke leiders te (h)erkennen die uitmuntend werk verrichten op het gebied van riskmanagement en bedrijfsmatige  verzekeringen. Vanaf het begin werden winnaars erkend die over de hele wereld werken, en in 2017 heeft de publicatie de awards uitgebreid met een apart programma speciaal voor vrouwelijke leidinggevenden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.  Lezers van Business Insurance nomineerden kandidaten voor Women to Watch, en een panel van redacteuren van Business Insurance selecteerde de genomineerden op basis van deze nominaties. 

In totaal werden 30 vrouwen geselecteerd die wereldwijd werken en 20 die actief zijn in de regio EMEA/   De awards zullen worden uitgereikt tijdens virtuele evenementen in november en december. Vorig jaar ging de award naar voormalig Lloyd’s-voorzitter Inga Beale.