Remco Teerhuis volgt Ruud Vredeveld op als directeur van Intermont

Remco Teerhuis is aangesteld als directeur van Intermont, het volmachtbedrijf van de Raetsheren van Orden Groep. In die functie gaat hij zich toeleggen op de verdere groei en doorontwikkeling van het volmachtbedrijf. Hij volgt hiermee Ruud Vredeveld op, die sinds 2004 aan het roer heeft gestaan van de volmachtbedrijven binnen de Groep. Voor zijn indiensttreding bij Intermont per 1 februari 2022 was Remco ruim 16 jaar werkzaam bij het Assuradeurenbedrijf van Meijers.

In een toelichting stelt Raetsheren: “De afgelopen jaren is het belang van de volmachtbedrijven binnen Raetsheren van Orden Groep fors toegenomen. Jarenlang werden de volmachten van Raetshagen ingezet voor kleine, overzichtelijke risico’s en de volmachten van Intermont voor de meer omvangrijkere risico’s. In 2020 is besloten om Raetshagen en Intermont samen te voegen en de naam Intermont aan te houden voor het volmachtbedrijf binnen de Groep. Inmiddels vertegenwoordigt Intermont een premievolume van meer dan 110 miljoen euro en meer dan 30 verschillende risicodragers. Een groei waar we als groep bijzonder trots op zijn.”

Over de vertrekkende Ruud Vredeveld zegt Raetsheren: “Sinds 2004 heeft Ruud aan het roer gestaan van voornoemde volmachtbedrijven binnen de Groep en gedurende al die jaren heeft hij met zijn enthousiasme, vasthoudendheid en kennis een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van deze bedrijven. Ruud zal per 1 augustus 2022 stoppen bij Intermont, maar vanaf heden zijn werkzaamheden overdragen aan zijn opvolger en meer van zijn vrije tijd gaan genieten. De collega’s binnen Raetsheren van Orden Groep zijn Ruud zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan het volmachtbedrijf over de afgelopen jaren.”

Ruud Vredeveld