Register Makelaar Rolita Hermelijn verruilt na 28,5 jaar Havelaar & Van Stolk voor B2Bsure

Na meer dan 30 jaar in de verzekeringsbranche te hebben gewerkt, waarvan 28,5 jaar bij assurantiemakelaar Havelaar & Van Stolk in Rotterdam, heeft Rolita Hermelijn vorige maand de overstap gemaakt naar B2Bsure BV, Risk & Insurance management adviseurs in Amersfoort. Bij het  zakelijk adviesbureau voor risico’s, compliance en verzekeringen, dat wordt geleid door algemeen directeur Marcel Bezemer, is zij benoemd tot één van de 13 partners.

Bij Havelaar & van Stolk BV is zij voornamelijk actief geweest in de zakelijke markt,  heeft zij ervaring met het onderbrengen van risico’s op de Nederlandse Assurantiebeurs, op Lloyds, in België en Duitsland, en veel expertise opgebouwd in de transportbranche en met name de binnenvaartcascomarkt.

Op de vraag waarom zij heeft gekozen voor B2Bsure, antwoordt zij: “Het is een onderneming die de klant centraal stelt. Dit spreekt me aan. Het zijn allemaal professionals die hun sporen verdiend hebben in dit vak en nog steeds met veel plezier het vak uitoefenen. Het vertrouwen is groot en dat vind ik ook erg belangrijk. Ik voel me welkom in de club en ik weet dat we met onze ervaring, kennis en netwerk onze klanten verder kunnen helpen.”

 Rolia is bereikbaar op 0620391802 of per mail: rolita.hermelijn@b2bsure.nl