Reaal zet familie Ammerlaan uit Wateringen in zonnetje vanwege 25.000ste woonverzekering

Reaal heeft vandaag de familie Ammerlaan uit Wateringen in het zonnetje gezet. De heer Ammerlaan ontving uit handen van Sitske Mauritsz, operationeel directeur van Reaal, een grote bos bloemen en een innovatief weerstation. Reaal viert hiermee de aanvraag van de 25.000ste woonverzekering, die begin dit jaar werd geïntroduceerd.


De heer Ammerlaan: “We hebben net de verzekeringen voor onze woning overgesloten, de nieuwe voorwaarden waren uitgebreider en ook nog eens voordeliger. De adviseur van Broch & Volkering heeft ons daar goed bij geholpen. Het is een fijn gevoel dat alle verzekeringen rondom onze woning nu goed geregeld zijn. En dat we dan nu nog eens extra in de watten worden gelegd door Reaal is helemaal top!”

Woonverzekering
De feestelijke uitreiking vond plaats op het assurantiekantoor van Broch & Volkering Verzekeringen in Wateringen, waar de 25.000ste aanvraag voor een woonverzekering werd gedaan. Hans Broch, van Broch & Volkering: “We zien dat veel mensen een inboedel- en/of woonhuisverzekering oversluiten of afsluiten wanneer zij gaan verhuizen naar een andere woning. Met een woonverzekering verzeker je je woning tegen materiële schade die veroorzaakt wordt door een plotselinge, onverwachte gebeurtenis van buitenaf. Bijvoorbeeld als je huis beschadigd door extreem weer. Een goede woonverzekering is dan ook geen overbodige luxe. De inboedel- en opstalverzekering van Reaal kent een interessante prijs-kwaliteitverhouding en werd onlangs nog erg positief gewaardeerd door MoneyView.”

Weerstation
Sitske Mauritsz van Reaal: “De huidige klimaatverandering gaat gepaard met flinke regen-, hagel- en onweersbuien, maar ook met grote droogte of stevige stormen. Dit leidt steeds vaker tot grote schades aan o.a. woningen. Het is dan uiteraard fijn als je verzekering lekker geregeld is, maar daarnaast willen wij mensen ook graag attenderen op het belang van het nemen van goede preventieve maatregelen. Mede daarom geven we bij dit feestelijke moment de familie Ammerlaan dan ook graag een Netatmo* weerstation cadeau. Dit weerstation zorgt ervoor dat gebruikers snel op de hoogte worden gesteld als er extreem weer in aantocht is. Hierdoor is het mogelijk om eerder preventieve maatregelen te treffen, soms zelfs al automatisch. Overlast en schades aan eigendommen worden hiermee sterk verminderd.”

Netatmo heeft een weerstation ontwikkeld dat de persoonlijke woonomgeving minutieus in de gaten houdt. Zo worden temperatuur, luchtvochtigheid, omgevingsgeluiden en CO2 gemeten; zowel binnen als buiten. Hiermee kunnen gebruikers hun huis beter beschermen tegen klimaat-gerelateerde schades en daarmee hun woning tegelijkertijd veiliger, gezonder en comfortabeler maken. Netatmo heeft onlangs de Weather Damage Prevention Challenge van VIVAT gewonnen.