Reaal lanceert Zakelijke Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Verzekeraar Reaal heeft het pakket aan schadeverzekeringen uitgebreid met een Zakelijke Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV). Met een BAV verzekert de klant de aansprakelijkheid van zijn bedrijf voor de financiële schade van derden, die ontstaat door een beroepsfout. Hierbij gaat het om ‘zuivere vermogensschade’, wat inhoudt dat alleen vermogensschade wordt vergoed die niet voortvloeit uit een schade aan zaken en/of personen.


Alex de Langen, directeur Intermediair Schade bij Reaal: “Vanuit Reaal zijn we altijd bezig om de service naar onze klanten te optimaliseren. Om de wensen en behoeften van onze klanten nog beter tegemoet te komen hebben wij het Bedrijven Totaalplan verder uitgebreid met een Zakelijke Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Met de online offertetool, scherpe tariefstelling en de optie om maatwerk te bieden, onderscheidt onze BAV zich ten opzichte van andere oplossingen in de markt. Een mooie bijkomstigheid is bovendien dat de BAV meetelt in onze pakketkorting.”

De Zakelijke Beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Reaal is uitsluitend af te sluiten via een onafhankelijk adviseur. Kijk hier voor meer informatie:

https://www.reaal.nl/ondernemers/mkb/zakelijke-beroepsaansprakelijkheidsverzekering/