Reaal breidt team van acceptanten ‘Brand en Zakelijk’ en ‘Aansprakelijkheid’ uit met drie man

 

Met de aanstelling van Erik van Keeken als senior underwriter Property op het kantoor in Rotterdam heeft Reaal het team van ‘Acceptatie Brand en Zakelijk weer op sterkte. Hij werkt al 10,5 jaar bij Reaal, aanvankelijk als  Acceptant Brand en de afgelopen 9 jaar als Branchespecialist Brand/Senior Branchespecialist Brand. Daarvoor werkte hij ruim 7,5 jaar bij de Zwolsche Algemeene, ruim drie jaar bij Nassau Verzekeringen en ruim twee jaar bij Allianz.Hij is bijReaal  bereikbaar onder tel. (010) 400 8017 (mobiel  06 53 92 89 01) en per email: Erik.vanKeeken@reaal.nl.

Daarnaast zijn per 1 oktober jl.  Alexander Breitbarth en Joram Chorus beide als underwriters aansprakelijkheid aan het team toegevoegd.  Eerstgenoemde werkt sinds 1999 in de verzekeringsbranche bij onder meer Bloemers Nassau groep, VOC GmbH, Nassau Verzekeringen, HDI Gerling en Delta Lloyd, laatstelijk als underwriter PI & GTPL Sinds augustus 2017 is hij werkzaam bij VIVAT/Reaal. Hij zal als aanspreekpunt fungeren en is bereikbaar op: tel. (079) 320 8262 (mobiel  06 10 56 80 33) en email  Alexander.Breitbarth@reaal.nl.

Joram Chorus  startte zijn loopbaan in de verzekeringen bij Nova Dia als Acceptat Zakelijke Verzekeringen. Sinds 2007 werkt hij bij Reaal en voorlopers, laatstelijk als Branchespecialist Schade Zakelijk/AVB, Varia.

Laurens Schox

Vorige week meldden wij reeds dat Laurens Schox bij Reaal is benoemd tot Unit Manager Coassurantie (ad interim). Sinds juli van dit jaar had hij op de afdeling al de (eveneens ad interim fuctie van Manager Claims Coassurantie. Hij neemt de functie over van Jan Willem Norbart, die sinds december 2014 werkzaam was bij Reaal als unitmanager co-assurantie, en overleed op vrijdag 31 augustus 2018 tijdens een vergadering op kantoor.

Laurens Schox werkt sinds 2008 in de verzekerings- en schaderegelingsbranche. Sindsdien heeft hij gewerkt bij Meijers, Cunningham Lindsey, Alphabet, Tokio Marine & Nichido Fire, en Van Ameyde, waar hij officieel nog in dienst is