Raymond Leemkuil start 1 april als Head of Claims Allianz Benelux, nieuwe functie voor Jeroen Kruisdijk en Caprice Tang naar AGCS Singapore

Op 1 april is Raymond Leemkuil in dienst getreden als Head of Claims bij Allianz Benelux. Hij startte zijn carrière in 1995 bij Zwolsche Algemeene (nu Allianz) en heeft de afgelopen twee decennia diverse senior managementrollen bekleed in Claims en Underwriting bij Delta Lloyd en HDI Global SE. Hij neemt dus een schat aan ervaring mee. Raymond wordt lid van het managementteam van Technical Area P&C and Claims.

Bij Allianz Nederland heeft Jeroen Kruisdijk een nieuwe functie: Chief Transformation Officer. Hij werkt  sinds 1998 bij Allianz Nederland en voorloper Royal Nederland Leven , laatstelijk  als  head of Strategy and Transformation Benelux  en daarvoor 5,5 jaar als Head of Strategy and Transformation Benelux.

 

Per 1 juli 2020 zal Caprice Tang de overstap maken van AGCS NL naar AGCS SG. In Singapore zal zij als Senior Property Underwriter aan de slag gaan. Na 21 jaar Allianz, waarvan de laatste 13 jaar bij AGCS’ property afdeling van Nederland is het tijd voor een volgende stap in haar carrière.Caprice: “Ik kijk uit naar dit avontuur zowel op zakelijk als persoonlijk vlak en ben ook blij dat ik binnen de Allianz familie mijn loopbaan kan voortzetten. Hierbij wil ik onze klanten en makelaars bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.”

Arthur van Essen, CEO AGCS Nederland: “Wij vinden het jammer dat Caprice de Nederlandse organisatie verlaat, maar zijn erg blij dat zij een plek binnen Allianz heeft gevonden voor een nieuwe uitdaging aangaat. Met een stap naar het buitenland onderstreept dit ook nog eens het internationale karakter van onze organisatie en de kansen die medewerkers binnen AGCS hebben. In de komende weken zullen wij werken aan een goede overdracht en zullen wij tevens op zoek gaan naar een vervanger voor haar.” Victor de Jager, Property Manager AGCS Nederland, vult aan: Ook binnen het Property team binnen AGCS hebben wij van dichtbij haar ontwikkeling mogen meemaken, welke resulteert in deze mooie internationale stap.”