Raetsheren sluit zich als partner aan bij mondiale Top-10 makelaar Acrisure

Raetsheren van Orden Groep (Raetsheren), gespecialiseerd in risicobeheer en verzekeringsoplossingen voor zowel bedrijven als voor organisaties in de (semi) publieke sector, maakt bekend dat het een partnerschap aangaat met Acrisure, één van de snelst groeiende assurantiemakelaars ter wereld. Acrisure behoort qua omzet tot de mondiale top 10 en is voornamelijk actief in de VS, maar streeft strategisch ook naar aanwezigheid in Europa.

Nadat in 2018 re-assurantiemakelaar Beach uit London zich als eerste Europese partner aansloot, maakt Acrisure met het partnerschap met Raetsheren zijn entree op het vasteland van Europa. Naast de sterke autonome groei die Raetsheren al jaren laat zien, wordt samen met Acrisure een sterk platform gecreëerd voor verdere samenwerkingsverbanden en acquisities in de Benelux.

Partnerschap biedt volop kansen

‘De behoefte van onze klanten in termen van globalisering maakt dat het internationale netwerk van Acrisure in combinatie met onze gezamenlijke inkoopkracht een belangrijke toegevoegde waarde vormt voor ons partnerschap. We kunnen op deze manier onze relaties als Raetsheren de onderscheidende dienstverlening blijven bieden die zij nodig hebben,’ aldus Herman Verhagen, CEO van Raetsheren.

Grahame Millwater, CEO van Acrisure in Europa is ook verheugd over het partnerschap: “We zijn bijzonder verheugd dat Raetsheren zich heeft aangesloten bij het Acrisure-netwerk. Hun sterke managementteam, consistente resultaten en sterke klantgerichtheid geeft ons alle vertrouwen dat Reatsheren de juiste businesspartner is voor ons. We kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking waarbij wij onze klanten de best mogelijke aanpassingen kunnen doen.