Raetsheren en EMN organiseren in juni sportief marktevenement voor Stichting AAP

Op donderdag 16 juni a.s. organiseren Raetsheren en EMN sportief marktevenement in Scheveingen voor de Stichting AAP, die exotische dieren in nood opvangt op en pleit voor betere wet- en regelgeving om dierenleed in heel Europa te voorkomen. “Samen met Stichting AAP streven wij ernaar om in 2045 geen exotische dieren meer tegen te komen in de huiskamer; een streven waar wij graag ons steentje aan bijdragen”, aldus de organisatoren Rianne en Jurgen Baumann, die eerder vijf jaar lang voor de Stichting ALS het Beachvolleybaltoernooi organiseerden.

De games worden van 14.30 tot 16.30 uur gehouden (verzamelen vanaf 1400 uur).Deelnemers kunnen kiezen uit twee evenementen die tegelijkertijd plaatsvinden:  de Ipad Challenge of de Robinsoe Crusoe Strandgames. De dag wordt afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje (barbecue)in Beachclub Twins in Scheveningen.

De kosten bedragen 20 euro per deelnemers en 160 euro per team

Er zijn een drietal sponsorpakketten: goud, zilver en brons, waarvan de kosten 2.500, 1.500 en 500 euro bedragen. Meer informatie hierover en aanmelden  voor dit marktevenement kan via marktevenement@raetsheren.nl.