Quantum Leben lanceert MKB Verzuim-ontzorgverzekering 


Quantum Leben kondigt met trots de lancering van haar nieuwste product aan: de MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Dit verzekeringsproduct is ontworpen om MKB’ers te ondersteunen bij de begeleiding van ziekteverzuim en is goedgekeurd door het Verbond van Verzekeraars.

 De MKB Verzuim-ontzorgverzekering is een innovatieve oplossing die MKB’ers voorziet van uitgebreide oplossingen, begeleiding en ondersteuning van verzuim. Belangrijke componenten van deze verzekering zijn preventieve re-integratie en casemanagement. Deze verzekering neemt werkgevers veel werk uit handen rondom alle zaken die geregeld moeten worden rond verzuim. “Het MKB worstelt met verzuim en verzuimmanagement. We zien een forse groei in de vraag naar de Verzuim-ontzorgverzekering en de bijbehorende dienstverlening. Quantum Leben is een relatief nieuwe aanbieder in de collectieve inkomensmarkt. De introductie van onze Quantum Leben Verzuim-ontzorgverzekering maakt ons productenpalet in de collectieve inkomensmarkt compleet,” aldus Arjen van Dun, Sales Director van Quantum Leben.

 “We zijn verheugd om onze MKB Verzuim-ontzorgverzekering te lanceren, die MKB’ers zal ontzorgen om verzuim te verkorten, indien mogelijk te voorkomen en werknemers verantwoord en duurzaam weer aan het werk te laten gaan. Tegelijkertijd beschermen we de belangen van zowel werkgevers als werknemers,” aldus Clemens Roomer, Underwriting Manager Europe van Quantum Leben.

De MKB Verzuim-ontzorgverzekering heeft een grondige beoordeling ondergaan en is goedgekeurd door het Verbond van Verzekeraars, wat getuigt van de hoogste normen van betrouwbaarheid en kwaliteit waar Quantum Leben voor staat. Het is onze voortdurende uitdaging om hoogwaardige verzekeringsproducten en -diensten te leveren aan onze zakelijke klanten.