PURE2insure voegt Cyber en Data Risks toe aan het assortiment

Volmachtbedrijf PURE2insure heeft het assortiment van zakelijke verzekeringen uitgebreid met Cyber en Data Risks  Met deze dekking verzekert de klant zich tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyber-aanvallen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Hiscox Nederland.

Dat PURE heeft gekozen voor Hiscox als risicodrager voor Cyber en Data Risks heeft in belangrijke mate te maken met de jarenlange ervaring die Hiscox heeft opgedaan met de gevolgen van data-inbraak en hackers. “Daarbij sluit de filosofie van Hiscox perfect aan bij die van PURE: een snelle, altijd correcte claimafhandeling en service die volledig is gestoeld op de stelregel dat de problemen van de klant worden opgelost. Niet geheel onbelangrijk bij de keuze voor Hiscox is het bestaande netwerk van deze verzekeraar waar het preventie en claimafhandeling betreft. De klant profiteert hiervan ook in de vorm van aanvullende diensten, zoals gratis juridisch advies en securityscans tegen een sterk gereduceerd tarief.”

Net als alle andere dekkingen uit het assortiment van PURE2insure is de dekking Cyber en Data Risks zeer eenvoudig online af te sluiten. Mede-oprichter Dick Scheepvaart spreekt dan ook van een zeer concurrerende propositie. “Wij zijn de eerste aanbieder in de markt die op een efficiënte en voor de klant begrijpelijke manier een volledig palet aan dekkingen beschikbaar stelt. Met slechts enkele muisklikken stelt de klant zelf een pakketpolis samen en ziet binnen enkele seconden de bijbehorende premie. Na het verstrekken van relevante bedrijfsgegevens kan de aanvraag worden afgerond, waarna de klant de polis direct in zijn/haar mailbox ontvangt. De aanvraagprocedure is volledig geautomatiseerd.”

Het zakelijke productassortiment van PURE2insure bestaat behalve uit de nieuwe Cyberdekking ook uit brand- en aansprakelijkheidsdekkingen. Daarnaast maken transport- en ongevallen verzekeringen onderdeel uit van dit assortiment. Het aanbod zal spoedig worden uitgebreid met een dekking voor beroepsaansprakelijkheid.