Portefeuille Koos Alberts Verzekeringen wordt onderdeel van de Licent GroepKort nadat  zestien assurantiekantoren en het volmachtbedrijf van Coöperatie Licent samen opgingen in één nieuw bedrijf, is de toevoeging van de portefeuille van Koos Alberts Verzekeringen een feit.
“Koos Alberts Verzekeringen is een gespecialiseerd kantoor op het gebied van verzekeringen voor particulieren en bedrijven in en rond Amsterdam en Harderwijk en daarmee een prachtige aanwinst voor Licent Groep. De relaties van Koos Alberts Verzekeringen sluiten hiermee prima aan bij de kantoren van Licent in Amstelveen en Harderwijk.”


De warme overdracht van klanten was voor Dave en Gerda Krommenhoek doorslaggevend om te kiezen voor Licent. De verzekeringsportefeuille van Koos Alberts Verzekeringen zal worden geïntegreerd in de kantoren van Licent. Met de overname van Koos Alberts Verzekeringen versterkt de Licent Groep haar markt positie in Amsterdam en Harderwijk .

Floris van der Linden, Vestigingsmanager van Kok Amstelveen, geeft aan bijzonder verheugd te zijn met de totstandkoming van deze overname: “De klanten van Koos Alberts Verzekeringen sluiten heel erg goed aan bij ons werkgebied. Daarnaast werkt Koos Alberts Verzekeringen op eenzelfde manier op het gebied van klantgerichtheid en de dienstverlening van Licent. Ook Auke Pul, Directeur van regio Veluwe waaronder het kantoor in Harderwijk valt, vult aan; “De mensgerichte dienstverlening zit bij Koos Alberts Verzekeringen net als bij de Licent Groep, aantoonbaar in het DNA, ook zijn we blij te kunnen vermelden dat een personeelslid van Koos Alberts Verzekeringen met de overname meegaat.” Dave Krommenhoek van Koos Alberts Verzekeringen sluit zich daar bij aan: “Wij zijn erg blij met de aansluiting bij de Licent Groep. Wat ooit begon als een leuk idee begon om samen met mijn vader in de verzekeringen te beginnen is uiteindelijk een hele mooie portefeuille met warme klantrelaties geworden. Voor ons betekent Licent continuïteit en verdere verbreding van de mogelijkheden voor onze klanten.”

Ralph van Helden (CEO) is enthousiast over de overname: “De klantenportefeuille van Koos Alberts Verzekeringen sluit perfect aan bij onze dienstverlening en de aanwezigheid van onze kantoren in Amstelveen en Harderwijk. Daarnaast past de wijze van klantadvisering van Koos Alberts Verzekeringen uitstekend bij de bestaande Licent organisatie. Dave en Gerda Krommenhoek blijven nog even verbonden voor een warme introductie bij de veelal jarenlange relaties. ”