Pieter van Rossum vervolgt carrière bij Property-team Marsh Nederland

 Pieter van Rossum vervolgt per 1 juli a.s. zijn inmiddels 34-jarige loopbaan in de (zakelijke) verzekeringsbranche bij het Property-team van Marsh Nederland. “Pieter brengt een jarenlange ervaring met zich mee in het behandelen van internationale klanten en zal zich samen met de andere Property-collega’s met name gaan richten op onze Risk Management portefeuille”, schrijft Mike Timmer,  Broking Director Property op LinkedIn.


  Van Rossum is sinds 1988 werkzaam in de verzekeringsbranche, waarin hij zijn eerste schreden zette als schadebehandelaar bij het toenmalige Tollenaar & Wegener. Daarna werkte hij onder meer bij Delta Lloyd als acceptant/schadebehandelaar brand/transport,  acht jaar bij T&W/Interlloyd/AMEV Interlloyd en Fortis Corporate Insurance (Inmiddels MS Amlin) als Senior Underwriter Property.  Daarna maakte hij de overstap naar de makelaardij waar hij bij Aon 15 jaar werkzaam was als resp. Senior Broker, manager Unit Tussenpersonen en Account Director.

Vervolgens keerde hij terug naar de verzekeraarskant en werkte hij 2,5 jaar bij HDI Global SE als manager Underwriter Property. Sinds december 2017 is hij weer actief als makelaar en werkte hij ruim 2,5 jaar  werkzaam als Executive Director Property bij Willis Towers Watson en de afgelopen bijna drie jaar als Manager Schadeverzekeringen bij Meijers Assurantiën.