Pieter Dijkstra benoemd tot Managing Director Public & Business Services & Construction bij Aon

Bij risico- en verzekeringsadviseur Aon is Pieter Dijkstra (45) benoemd tot Managing Director Public & Business Services & Construction (PBSC). Hij geeft leiding aan een client-managementteam met een toonaangevende klantportefeuille in de sectoren bouw & infra, publieke sector, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en vastgoed.

Pieter Dijkstra is 21 jaar werkzaam bij Aon waarvan meest recent als Commercial Program Director en DAU-Leader (Delivering Aon United). Tijdens zijn carrière binnen Aon is hij ruim 10 jaar als manager actief geweest bij het accountmanagement in de sectoren die nu vallen binnen het team PBSC. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij Aon’s Global Risk Consulting, Health Solutions en Aon Business Services.

Stefan Weda, Chief Commercial Officer bij Aon: “Ik ben heel blij dat we deze leidinggevende positie hebben kunnen invullen met de ervaring van Pieter Dijkstra en zijn kennis van de Aon-organisatie. De verdere groei van het team en de business is hem op het lijf geschreven en het is geweldig dat wij senior posities als deze vanuit eigen geledingen kunnen invullen.”