Patrick Wansbeek keert terug naar Meijers per 1 september 2021

Na een periode van twee jaar keert Patrick Wansbeek (53)  terug naar het brandteam van Meijers. “De senior property broker kan een naadloze transitie maken dankzij zijn inhoudelijke kennis en zijn kennis van het bedrijf. Tot 2019 is hij 17 jaar in dienst geweest bij Meijers“, meldt de assurantiemakelaar uit Amstelveen.

Wansbeek gaat zich toeleggen op complexe en grote zaken, tussenpersonen en opleiding van jong talent. Hij  heeft de afgelopen twee jaar gewerkt als property Broker bij Marsh. De terugkeer naar Meijers is een zeer bewuste stap. Wansbeek: “Voor mij voelt het als thuiskomen. De energie en dynamiek van het familiebedrijf zitten in mijn DNA. Vooral de ondernemende cultuur, de rechtstreekse communicatie en de lange termijn visie passen mij als een handschoen.”

Pieter van Rossum, Manager Schadeverzekeringen Brand: “We kijken ernaar uit om Patrick Wansbeek weer tot ons team te mogen rekenen. Hij brengt een grote hoeveelheid relevante ervaring met zich mee en begrijpt als geen ander waar Meijers klanten naar op zoek zijn. In deze uitdagende markt beschouwen we dat als een groot goed.”