Online training ‘De arbeidsongeschikte medewerker’ op 15 september

In deze online training geeft Pascal Kruit, arbeidsrechtadvocaat bij Boontje Advocaten, een update over verzuimaanpak en re-integratie. Welke verplichtingen heb je als werkgever en hoe ga je hier mee om in tijden van corona? Aan de hand van wetgeving, jurisprudentie en praktijkvoorbeelden deelt hij zijn kennis op 15 september (13:00 tot 15:45) met HR-professionals en directieleden.

Kruit is na zijn rechtenstudie als universitair docent verbonden gebleven aan de Erasmus Universiteit waar hij in 2012 is gepromoveerd op het onderwerp ‘De ontbinding van de arbeidsovereenkomst’. Pascal adviseert werknemers en werkgevers over het arbeidsrecht in brede zin en heeft met name ervaring in de financiële dienstverlening.

De cursus bestaat uit twee delen:

Het eerste ziektejaar – De rechten en plichten van werkgevers en werknemers, de rol van de bedrijfsarts en het UWV én de re-integratieverplichtingen.
Het tweede ziektejaar – De rechten en plichten van werkgevers en werknemers, de rol van de bedrijfsarts en het UWV, de re-integratieverplichtingen en mogelijk ontslag en loonsancties.

Vragen die aan bod komen:

  • Welke verplichtingen heb je als werkgever bij het begeleiden van medewerkers?
  • Hoe kun je dat het beste invullen in tijden van corona?
  • Wat kun je doen bij een meningsverschil over re-integratie?
  • Hoe kun je een arbeidsongeschikte medewerker begeleiden?
  • En wat is precies de rol van een bedrijfsarts?

Kosten

Voor medewerkers en directieleden van Verbondsleden bedraagt deelname 150 euro (excl. btw). Voor overige geïnteresseerden bedragen de kosten 250 euro (excl. btw). Het aantal beschikbare plaatsen voor externen is mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen van leden en jouw profiel. Na aanmelding laten wij je zo snel mogelijk weten of de aanvraag gehonoreerd wordt.

Aanmelden

Ga naar de eventpagina voor meer informatie over het programma en aanmelden.
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Eurydice Janga, beleidsadviseur bij het Verbond van Verzekeraars.