NV Schade kiest voor Van Ameyde’s verzekeringsplatform

Van Ameyde en NV Schade hebben onlangs een contract getekend voor de levering van een IT platform voor het administreren van WGA-WIA verzekeringen.

Van Ameyde heeft daarnaast een gebruiksovereenkomst afgesloten met USR  voor het gebruik van het platform voor een initiële periode van 5 jaar en met een optie voor nog eens 5 jaar. USR wordt de uitvoeringsorganisatie voor de WGA-WIA verzekeringen van NV Schade.

NV Schade heeft voor Van Ameyde gekozen vanwege de ervaring met het bouwen van gebruiksvriendelijke, technologisch hoogstaande verzekeringsoplossingen en de know-how op het gebied van polis- en claims management. Bestaande technologie voor polisbeheer en uitkeringen die Van Ameyde in het productportfolio heeft, vormt de basis voor het WGA-WIA platform. In de komende periode zal gewerkt worden aan het inpassen van deze technologie in het WGA-WIA landschap van NV Schade en USR.

Eduard Ooms, Directeur NV Schade zegt: “Ik ben verheugd dat de samenwerking met Van Ameyde na een zorgvuldig selectietraject tot stand is gekomen. Van Ameyde is een professionele partner met een mooi trackrecord met wie wij onze klanten in de Metaal & Techniek optimaal kunnen bedienen”.

Piet Middelkoop, CEO Van Ameyde Groep zegt: “Wij zijn verheugd over de samenwerking met NV Schade. Daarnaast past deze dienstverlening goed in onze strategie waarbij de nadruk steeds meer op technologie komt te liggen”.

NV Schade