Numan Assurantieadviseurs regelt vroegtijdig opvolging met een nieuw directieteamPer 1 april a.s. vormen 
Josh Streutker en Pim Donker de nieuwe directie van Numan Assurantieadviseurs. Beide heren nemen ook een belang in de nieuwe organisatie. “Hiermee geven ze een duidelijk signaal af naar zowel klanten als medewerkers dat zij zich langdurig
en persoonlijk verbinden aan Numan Assurantieadviseurs in Tunaarlo”, aldus het bedrijf in een toelichting. Pieter Numan voorziet hiermee vroegtijdig in zijn opvolging. Uiteraard blijft hij zeker tot zijn pensioen nog verbonden aan en werkzaam voor Numan Assurantieadviseurs.

Josh Streutker werkte de afgelopen twee jaar als Risicoadviseur bedrijven bij De Witte Assurantiën in Hoogeveen en daarvoor gedurende zeven jaar als verzekerings- en hypotheeadviseur en daarvoor bijna drie jaar bij Univé Verzekeringen.  Pim Donker werkte de afgelopen 1,5 jaar als Specialist Verzekeren MKB en later als Specialist Verzekeren Groot Zakelijk bij Rabobank Stad en Midden Groningen en daarvoor gedurende 8,5 jaar in verschillende adviesfuncties bij De Witte Assurantiën, Veldsink groep en de RabobankDe Certe Groep b.v. uit Coevorden neemt een meerderheidsbelang in de nieuwe organisatie. Certe Groep is het moederbedrijf van AssuradeurenGilde b.v., waarmee Numan al sinds januari 2020 een nauwe samenwerking heeft. “Numan Assurantieadviseurs geeft hiermee een krachtige impuls aan het verder uitbreiden en verdiepen van haar klantenbestand in haar werkgebied.”

Sinds 1996 leidt Pieter Numan het familiebedrijf welke hij heeft overgenomen van zijn vader. Vanuit Tynaarlo adviseert een team van zes medewerkers zowel particuliere als zakelijke klanten in hun regio. Door de lokale aanwezigheid en met oog voor de menselijke maat, heeft Numan een vooraanstaande positie ingenomen in de regionale verzekeringsmarkt.

Pim Donker