Nostimos organiseert op 18 april a.s. kennissessie ‘Letselschade voor assurantie-adviseurs’

Nostimos organiseert op woensdag 18 april a.s. voor assurantie-adviseurs een kennissessie over letselschade. Hierbij wordt ingegaan op het belang van ene goede letselschaderegeling en de rol die het intermediair hierin kan vervullen. Plaats van handeling is Kasteel Limbricht in Limbricht (gemeente Sittard-Geleen). De bijeenkomst begint om 16.00 uur en wordt omstreeks 18.00 uur afgesloten met een walking dinner.

In een toelichting schrijft Nostimos: “Wat te doen als uw cliënt, die op basis van uw advies goed is verzekerd, slachtoffer wordt van een ongeval waarbij die ernstig gewond raakt? Welke stappen moet u op zo’n moment nemen? Op welke manieren kunt u uw cliënt dan bijstaan? Wat kunt u beter even niet doen? Kortom, hoe maakt u op zo’n belangrijk en impactvol moment het verschil?”

Programma

Na een korte introductie over de dienstverlening van Nostimos door Huub van Dijk, directeur/ personenschadedeskundige Nostimos regio Zuid-Oost, vertelt Luuk Claassens, operations director bij Together 4 Business, zijn aangrijpende levensverhaal. Als kind raakte hij gewond door een bizar ongeval en ondanks tegenslagen bouwde hij een succesvol leven op, mede door professionele begeleiding.

Aansluitend is het woord aan Jaap Bressers, comedian, auteur en veelgevraagd spreker. Door een persoonlijk verhaal over zijn dwarslaesie te linken aan uitdagingen in organisaties weet hij mensen te raken en te inspireren om meer uit hun leven en werk te halen