Nominaties Categorie Prijzen Adfiz Prestatie Onderzoek bekend

Donderdag 9 januari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt van het Adfiz Prestatie Onderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS. Al meer dan 20 jaar beoordelen onafhankelijk financieel adviseurs de performance van verzekeraars op criteria als:

  • deskundigheid en meedenken van medewerkers,
  • gemak en kwaliteit van claimafhandeling,
  • snelheid en kwaliteit van aanvragen en mutaties en
  • samenwerking ten behoeve van goede en efficiënte klantbediening.

De prijswinnaars van het Prestatie Onderzoek worden bekend gemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari in Spant! in  Bussum.

Particulier

Schade   De Zeeuwse NH1816 Noorderlinge Vermogen   Allianz Regiobank Scildon Zorg   CZ ONVZ Stad Holland Hypotheken   Aegon Allianz Obvion

Zakelijk

Schade   De Goudse De Zeeuwse Turien & Co. Pensioen   Allianz a.s.r. Brand New Day

Deze nominaties komen bij de eerder bekendgemaakte nominaties voor Beste partner Efficiency (Aegon, a.s.r., Nationale Nederlanden), Beste partner Verzekerbaarheid Zakelijk (Allianz, a.s.r., Nationale Nederlanden) en Beste partner Verzekerbaarheid Particulier (a.s.r., Nationale Nederlanden, Nh1816)

In de branches Particulier ORV en Zakelijk Inkomen worden dit jaar geen prijzen toegekend. Bij de analyse is gebleken dat er de laatste 10 weken van het onderzoek methodologische onregelmatigheden in de respons zijn ontstaan. Het is onmogelijk gebleken een ranking vast te stellen die recht doet aan de eisen van betrouwbaarheid die aan het Prestatie Onderzoek gesteld worden.