NNPC Correspondents BV onder leiding van Niels van der Noll

    ​
    De Noord Nederlandsche P&I Club (NNPC) lanceert morgen (20 februari 2021) NNPC Correspondents BV als een dochteronderneming van de NNPC,  gevestigd in Rotterdam, die als P&I Correspondent diensten zal  verlenen in zowel Nederland als op alle  Europese waterwegen. Het kantoor in Rotterdam wordt geleid door Niels van der Noll die meer dan twee decennia ervaring heeft als correspondent in de Nederlandse markt namens P&I Clubs, reders, bevrachters en advocatenkantoren van over de hele wereld.

  NNPC Correspondents biedt een all-in 24/7 service voor alle P&I en verzekeringsgerelateerde claims en geschillen, waaronder ladingclaims, juridische geschillen, contracten, onderzoeken, aanvaringen, olielozingen, persoonlijk letsel en verstekelingen. NNPC Correspondents streeft naar een kwalitatieve, kosteneffectieve service door middel van onder meer een efficiënte afhandeling van claims en snelle afhandelingstijden, een dienstverlening op maat toegesneden naar de wensen en behoeften van de klant, monitoring van kosten en budgetten, vaste prijzen voor vaste werkzaamheden, het bewaken van deadlines en continue communicatie met opdrachtgevers over de voortgang .

“We zijn ervan overtuigd dat NNPC Correspondents meerwaarde biedt aan  de maritieme en verzekeringssector bij alle claims en juridische zaken in Nederland en de Europese binnenwateren”, aldus NNPC Correspondents.  

De NNPC is opgericht in 1937 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in P & I-verzekeringen en schadebehandeling in de kust-, binnenvaart- en bulksector met name voor de Nederlandse markt. “De NNPC heeft een bewezen staat van dienst van claimafhandeling, procesefficiëntie en kwaliteit en put hieruit vertrouwen om met  de oprichting van NNPC Correspondents BV zijn unieke merk aan te bieden aan de internationale P & I-markt en de scheepvaartgemeenschap. NNPC-correspondenten bieden claimafhandeling en juridische diensten op basis van kwaliteit, transparantie, kostenefficiëntie en een moderne benadering van rapportage- en communicatiemethoden.”

  NNPC verricht zijn werkzaamheden onder leiding van Niels van der Noll vanuit het  kantoorpand ‘Blaak House’ aan de Blaak 34, 3011 TA Rotterdam Nederland. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar onder tel. nr  +31. (0) 85 4833121; E-mail: correspondents@nnpc-correspondents.nl