NN/Delta Lloyd blijft actief op de coassurantiemarkt

Nationale-Nederlanden ziet de kracht van de coassurantie-activiteiten van Delta Lloyd. Bovendien hecht Nationale-Nederlanden een groot belang aan een brede aanwezigheid in de markt. Daarom blijven we actief op de coassurantiemarkt en nemen we maatregelen om deze activiteiten een toekomstbestendige plek binnen de nieuwe organisatie te geven.Die woorden sprak Harry van der Zwan (foto), directeur Intermediaire Zaken van Nationale Nederlanden/Delta Lloyd tijdens het Marktdiner van de VNAB, dat op 2 november jl. werd gehouden in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Van der Zwan werd tijdens deze bijeenkomst door dagvoorzitter Janine Abbring (bekend van de TV-programma’s ‘Zomergasten’ en  ‘Zondag met Lubach’)  samen met Marc van Nuland (Aon Risk Solutions) en Coen Mom (Unirobe Meeùs Groep) geïnterviewd over onder meer de recente overnames binnen de branche.

VNAB-Marktdiner nieuwe stijl

Het traditionele marktdiner vond dit jaar voor de 14e keer plaats. Een selecte groep van 280 professionals uit de top van de zakelijke verzekeringsmarkt nam deel aan een, inmiddels traditioneel, galadiner in Grand Hotel Huis ter Duin. Wim Span, directeur van de VNAB, opende de avond en stond stil bij enkele vernieuwingen van het inmiddels traditionele diner. Ontmoeten en verbinden staan hierbij centraal. Dit jaar daarom andere tafels, shared dining tijdens het voorgerecht en geen spreker maar een dagvoorzitter.

Twee dagen eerder vond er in het eigen VNAB Kennis- en Ontmoetingscentrum voor de eerste keer de ‘VNAB Bedankavond’ plaats voor ca 150 branchegenoten die zich verdeeld over 16 commissies en werkgroepen naast hun reguliere werkzaamheden inzetten voor de VNAB en de markt. Tijdens deze avond werd ook de eerste VNAB Commissie van het Jaar Award uitgereikt . Een extra waardering voor een bijzondere prestatie. “Dit jaar ging de award naar Technische Commissie Brand. (foto onder)

Rotterdam 31-10-2017
VNAB Bedankavond
Foto Raphael Drent, Tiel.

 

In een toelichting stelt de VNAB: “De commissie heeft al bijna twee jaar heel intensief gewerkt aan nieuwe verzekeringsvoorwaarden. En intensief betekent dagenlang en zeer regelmatig. Hoewel ze nog niet helemaal klaar zijn met hun klus heeft het Bestuur van de VNAB toch besloten om de VNAB Commissie van het Jaar Award uit te reiken aan de Technische Commissie Brand. Zij hebben de bestaande modelvoorwaarden voor de branche brand beoordeeld, gemoderniseerd en herschreven. Zij bewijzen hiermee de makelaars, verzekeraars en de gemeenschappelijke klanten een grote dienst. De nieuwe modelvoorwaarden zullen in het eerste kwartaal van volgend jaar worden geïntroduceerd.”