NN titelsponsor North Sea Jazz

NN Group heeft zich voor een periode van drie jaar verbonden aan het North Sea Jazz Festival als titelsponsor.. De komende editie van het festival vindt plaats op 13, 14 en 15 juli 2018 in Rotterdam Ahoy.

Remco Barbier, Head of Branding NN Group: “Muziek is voor veel mensen belangrijk. Bijna iedereen luistert elke dag naar muziek en muziek speelt vaak een belangrijke rol bij cruciale evenementen in ons leven, Dit sluit nauw aan op onze merkbelofte ‘You matter’, waarmee we willen uitdragen dat wat belangrijk is voor onze klanten, belangrijk is voor NN. Met onze partnerships willen wij mensen de kans bieden deel uit te maken van iets bijzonders. We zijn ervan overtuigd dat we samen met North Sea Jazz deze ambitie op een inspirerende manier verder kunnen verwezenlijken.”

NN Group is een actief sponsor in diverse sectoren, vooral sectoren die dichtbij staan wat mensen belangrijk vinden en waarbij een partnerschap waarde kan toevoegen. De sponsoractiviteiten richten zich op sport en kunst, en daar is met de samenwerking met North Sea Jazz nu ook muziek aan toegevoegd.