NLG Verzekeringen versterkt zich na directeur Rogier Seinstra met volmachtmanager Menno van Doorn en volmachtspecialist Vincent Karreman

Menno van Doorn (links) is aan de slag gegaan als volmachtmanager bij NLG Verzekeringen, het onlangs gestarte schadevolmachtbedrijf voor de 13 NLG-leden dat een initiatief is van Vanbreda Risk & Benefits (Gouda),  Veldhuis Advies (Heerde) en VMD Koster (Alphen aan den Rijn). Tevens is per 1 februari jl. Vincent Karreman (rechts) aangesteld als volmachtspecialist. Zoals Risk & Business vorig jaar december reeds aankondigde is eveneens per 1 februari jl. Rogier Seinstra, afkomstig van Victor Insurance Nederland,  benoemd tot directeur. “We zijn als NLG Verzekeringen verguld nu al zoveel ervaring aan ons te kunnen binden  en zien de start en verdere ontwikkeling van ons nieuwe volmachtbedrijf vol vertrouwen tegemoet”, aldus Seinstra.

Op LinkedIn schrijft Van Doorn over zijn nieuwe baan: “Vanaf begin 2019 ben ik betrokken bij het opstarten van NLG Verzekeringen. Een shared service center op het gebied van schadevolmachten dat tevens een nieuw ICT-platform biedt voor een aantal NLG-kantoren. In dit bedrijf zullen wij de volmachten voeren voor deze kantoren. Als Volmachtmanager mag ik vanaf de start van NLG Verzekeringen mijn ervaring in de volle breedte inzetten. Prachtklus!”

Van Doorn werkt sinds 1984  in de verzekeringsbranche. Hij werkte de afgelopen 11,5 jaar als Senior Projectleider bij Vanbreda Risk & Benefits B.V. (Nederland). Daarvoor werkte hij 4,5 jaar als directeur bij PROVIDE Verzekeringen, twee jaar als manager Volmacht bij Risk Verzekeringen, vier jaar als manager Volmachten bij Houttuinen Assuradeuren, zes jaar in verschillende functies binnen Unirobe Meeùs Groep,  drie jaar bij VSP en acht jaar bij ABN AMRO Bank.

Vincent Karreman beschikt eveneens over een schat aan ervaring. Hij was de afgelopen 20,5 jaar in verschillende functies werkzaam bij Meijers Assurantiën, waaronder als Portefeuillebeheerder en Business Analist  bij het Assuradeurenbedrijf.