Nieuwjaarsbijeenkomst VNAB andermaal druk en geanimeerd

Welke locatie of plaats ook gekozen wordt, de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst van de VNAB kon zich steevast verheugen in een hoge opkomst. De bijeenkomst van gisteren met voor het eerst de Werkspoorkathedraal in Utrecht als eventlocatie vormde daarop geen uitzondering. Ongeveer 900 verzekeraars, makelaars, schade-experts, advocaten en andere stakeholders werkzaam in de coassurantiemarkt waren naar de Domstad afgereisd. Zij waren andermaal getuige van een drukke, maar geanimeerde kennis- en ontmoetingsevent waar de aanwezigen van vier uur tot ruim na zevenen aan hun branchecollega’s de nieuwjaarswensen overbrachten en met elkaar bijpraatten over werk en tal van andere zaken.

In een korte toespraak blikte VNAB-directeur Wim Span terug op2018, het jaar waarin de VNAB volgens hem twee bijzondere zaken heeft afgerond. Zo werd ten aanzien van de drie pijlers marktmeesterschap , kennis en ontmoeten en verbinden de strategie herijkt en werd de verenigingsstructuur en governance aangepast aan de huidige standaarden. Daarbij benadrukte Span nog eens het belang van samenwerking en kennis delen voor een efficiënte en werkwijze binnen de coassurantiemarkt. Bij beide trajecten waren de leden actief betrokken en deze trajecten konden dan ook niet worden afgerond zonder hun actieve bijdrage, vertelde Wim Span.

Daarnaast benadrukte hij Wim Span benadrukte dat de VNAB ook in 2019 het middelpunt van de zakelijke schademarkt zal zijn. Ondersteuning zal worden geboden met bijvoorbeeld het Sanctiepl@tform, de vakbekwaamheidstool en het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, maar ook met een nieuw ontwikkeld objectensysteem.Tot slot hief hij het glas en bracht een toost uit op een succesvol jaar, zowel zakelijk als privé.

Op de website van de VNAB vindt u onder meer de foto’s die tijdens het event werden gemaakt: https://www.vnab.nl/Items/nl-NL/Nieuws/Openbaar-nieuws/geslaagde-vnab-nieuwjaarsreceptie-2019