Nieuwe topfunctie voor Lars Springeling bij Chubb: Deputy Manager CE Europe & MENA

 “ Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik met ingang van 1 februari ben begonnen in mijn nieuwe rol als Deputy Cyber Manager voor Continentaal Europa en MENA.”. dat schrijft Lars Springeling vandaag op LinkedIn.

“ De afgelopen drie jaar waren een great journey  en een geweldige leerervaring die ik voor niets had willen inruilen. Ik wil Chubb Canada bedanken voor de enorme steun die ik tijdens mijn verblijf heb ontvangen. Toronto is vanaf dag één zo gastvrij geweest en ik kan bevestigen dat Canadezen echt de aardigste mensen zijn die je ooit zult ontmoeten.Ik ben enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk, omdat ik ernaar uitkijk om met onze lokale teams, makelaars en klanten samen te werken in het snel veranderende risicolandschap en de verzekeringsmarkt.”

Hij werkt sinds juni 2017 bij Chubb, aanvankelijk bijna twee jaar als Senior Underwriter Cyber en de afgelopen bijna drie jaar als Senior Underwriter Cyber & Professional Liabiliy op het Canadese kantoor in Toronto.   Daarvoor was hij gedurende zes jaar werkzaam bij AIG het kantoor inn daarna november 2015 hubbChubb