Nieuwe functie voor Eelco Ouwerkerk: Managing Director Aon Global Client Network & Far East Group

Op de eerste dag van het nieuwe jaar is Eelco Ouwerkerk (38) aan de slag gegaan in een nieuwe functie bij Aon, waar hij sinds mei 2007 werkzaam is. Hij is sinds 1 januari jl.  werkzaam als  Managing Director Aon Global Client Network (AGCN) & Far East Group.  In die functie zal hij rapporteren aan CCO Stefan Weda.

Het AGCN-team is gespecialiseerd in het bieden van wereldwijde verzekeringsprogramma’s, het adviseren over en  verstrekken van innovatieve verzekeringsoplossingen en andere diensten aan internationaal opererende  cliënten. Aon’s gespecialiseerde Far East/Japan Group biedt innovatieve en geïntegreerde verzekerings en riskmanagementoplossingen op maat voor  Japanse bedrijven in het buitenland: van elke omvang, in alle bedrijfstakken en in alle landen 

Ouwerkerk startte in mei 2007 bij Aon als account manager; later werkte hij bij de makelaar/risicoadviseur  als senior accountmanager,  als Account Director en  de afgelopen ruim 5,5 jaar als Industry Director  Wholesale & Retail. Hij is in het bezit van (Executive) Master diploma’s in zowel Business Administration als Enterprise Risk Management van Nyenrode Business Universiteit en de Universiteit van Amsterdam.