Nieuwe functie voor Arthur Goes bij Victor Insurance Europe: Manager Business Transformation & Control en lid van het managementteam

Bij Victor Insurance Europe heeft Arthur Goes een nieuwe functie gekregen: de man die bij het volmachtbedrijf van Marsh begin dit jaar aansloot als interim-manager heeft met ingang van deze maand de functie van Manager Business Transformation & Control. Hij gaat tevens deel uitmaken van het managementteam.

Hoe gaan we van een manueel gedreven bedrijf naar een volledig geïntegreerde en duidelijke digitale waardeketen? Dat is volgens Goes het startperspectief waar hij in zijn nieuwe functie voor staat. “Ik wil binnen Victor de mogelijkheden identificeren waarmee we het bedrijf kunnen verbeteren en veranderen. Ik heb hoofdzakelijk voor dit bedrijf gekozen op grond van twee overwegingen: leiderschapsstijl en de mogelijkheden die een bedrijf heeft om zijn klanten op efficiënte wijze passende verzekeringsoplossingen te bieden. ‘Diensten’ liggen niet op voorraad maar maak je altijd samen: met de klant en met de medewerkers.”

Victor Insurance onderscheidt zich volgens Goes in de middelen en durf om te innoveren. “Wij hebben de kennis en capaciteiten om verder te gaan dan andere partijen, gaan over grenzen heen en kunnen vanuit een wereldwijd perspectief naar zaken kijken. Steeds meer verzekeraars  proberen te standaardiseren en te minimaliseren. Daarom zijn zij voor steeds meer groepen niet meer de passende oplossing. Voor die groepen kunnen wij door onze omvang en kennis een passende verzekering bereikbaar maken.”