Nieuwe editie Coassurantie & Verzekering start maart 2019

Op 18 maart 2019 start een nieuwe editie van de opleiding Coassurantie & Verzekering, aangeboden door Erasmus Academie. Deze unieke opleiding -de enige in haar soort- wordt wegens succes voor de derde keer aangeboden en is geschikt voor zowel verzekeraars als schadebehandelaars.

Coassurantie & Verzekering biedt een compleet overzicht van de coassurantiemarkt, de spelers en het spel. Naast de theorie is er veel aandacht voor de werking in de praktijk. Per onderwerp worden de juridische achtergrond, de werking in de praktijk en de belangrijkste ontwikkelingen en trends besproken. De deelnemers krijgen zo meer grip op hun eigen werk en verbetert de samenwerking met branchegenoten.

Behalve door prof. Mop van Tiggele, hoogleraar verzekeringsrecht en tevens Academic Director van de opleiding, wordt les gegeven door van docenten met uitgebreide ervaring in de coassurantiepraktijk. Na de kick-off op maandag 18 maart 2019 vinden de cursusdag op dinsdagmiddag en -avond plaats: 19 maart, 2 april, 16 april, 14 mei, 28 mei, 11 juni en 18 juni.  Voor meer info: Esther van den Heuvel, Adviseur opleidingen: E-mailadres; vandenheuvel@erasmusacademie.nl; tel. +31 (0)10-4088687/