Nieuwe banen voor Kees Bregman, Kirsten Koene, Anna-Marie van Leeuwen, John Peerbolte en Dario Vissinga

Een nieuwe maand, nieuwe banen.  Ook in deze nieusbrief treft u er weer een aantal aan. Per 1 augustus is Kees Bregman als Register-Taxateur VRT het team van Lengkeek komen versterken. Hij werkte sinds augustus 2012 bij CED Taxaties en Inspecties  en is van huis uit een bouwkundige, maar ook inventaristaxaties en risico-inspecties zijn hem niet vreemd. Kees zal gaan opereren vanuit het Lengkeek-kantoor in Amsterdam.

Na 18 jaar als letselschaderegelaar en personenschade-expert te hebben gewerkt bij Achmea maakt Kirsten Koene per 1 september a.s. de overstap naar Letselschadebureau Kloppenburg in Amersfoort . Zij gaat aan de slag als senior-expert en mentor/coach.

Bij Castel Underwriting Europe B.V. heeft Anna-Marie van Leeuwen een nieuwe functie gekregen: die van General manager. Bij dit bedrijf was zij sinds vorig jaar september werkzaam als branch manager.

Per 1 september a.s. is John Peerbolte  beschikbaar voor nieuwe opdrachten in de letselbranche:  behandelen van letselschade, doen van huisbezoeken, leidinggeven aan een team en meedenken met beleid, commercieel bezig zijn. Hij werkte de afgelopen  jaar bij Flyct en voorloper Korevaar Van Dijk Letselschade , sinds  2012 als commercieel directeur.

 Dario Vissinga is deze week bij DEKRA People aan de slag gegaan als recuiter en is deze functie  verantwoordelijk  voor het aandragen van nieuwe kandidaten in de schadebranche.