Nieuwe banen voor Angela Pieneman (RHvO), Rob Frankort (Artium Experts) en Mark Behlau en Chantal van den Berg (Justiz Letselschade).

 

De banencarousel draait op volle toeren. De afgelopen dagen werd nonder meer bekend dat  Angela Pieneman (RHvO), Rob Franken (Artium Experts), Ronnie van Ginkel (AREPA Inspexx) en Mark Behlau en Chantal van den Berg (Justiz Letselschade) binnenkort overstappen naar een nieuwe werkgever of dat onlangs reeds hebben gedaan.

Angela Pieneman is deze maand in dienst getreden bij Raetsheren van Orden  in de functie van Senior Broker.  Zij is afkomstig van H.W. Wood limited, waar zij de afgelopen ruim drie jaar dezelfde functie had. Daarvoor werkte zij ruim vijf jaar bij Aon als Broker Commidity Trade en bijna drie jaar bij Multisafe.

Bij Artium Experts is Rob Frankort aan de slag gegaan als Senior schade-expert. Hij is sinds 2001 als senior schade-expert werkzaam. Hij werkte eerder ruim negen jaar als senior schade-expert bij het toenmalige GAB Robins Takkenberg (thans Cunningham Lindsey) en de afgelopen acht jaar bij Achmea.  Rob Frankort zal vanuit het midden van het land werken en daardoor voor beide vestigingen inzetbaar zijn.

 

 

 

 

 

Justiz letselschade in Utrecht heeft de afgelopen maanden twee nieuwe letselschade-experts aangetrokken: Mark Behlau en Chantal van den Berg. Hiermee is het team  Justiz gegroeid naar een totaal van vijf letselschade-experts. Mark Behlau is vanaf januari 2018 werkzaam als jurist personenschade en aansprakelijkheidsrecht. Hij is afkomstig van DAS Rechtsbijstand, waar hij tien jaar werkzaam was als (senior) letselschadejurist. Chantal van den Berg is in februari aan de slag gegaan als letselschadejurist. Zij is afkomstig van Klaverblad waar zij bijna vijf jaar werkte als jurist rechtsbijstand en claimbehandelaar. Daarvoor heeft zij gewerkt bij Centramed als jurist verzekeringstechniek.