Nieuwe banen in verzekeringsbranche voor Chris Ploegmakers,Vincent Schouten, Jan Willem Swart en Patrick Fok

Na ruim 30 jaar met veel plezier voor ABN AMRO Verzekeringen te hebben gewerkt, heb ik enige tijd geleden besloten om mijn carrière buiten deze organisatie voort te zetten. Per 1-1-2020 zal ik gaan werken bij Mutsaerts B.V., een mooi verzekeringsintermediair in Tilburg, dat de zakelijke markt bedient. Voor mij een heel mooie kans om de komende jaren zakelijke klanten persoonlijk te blijven adviseren, namens een werkgever, die maatwerk en persoonlijke bediening hoog in het vaandel heeft staan onder het motto “groots presteren en persoonlijk blijven”. Dat schrijft Chris Ploegmakers op LinkedIn.

“Ik wil alle collega’s bij ABN AMRO Verzekeringen en ABN AMRO Bank bedanken voor de prettige samenwerking, die met velen al heel ver teruggaat. Ook wil ik al mijn klanten bedanken voor het prettige contact en het jarenlange vertrouwen. Ik wens jullie allemaal heel veel succes, geluk en gezondheid toe.”

                                  Vincent Schouten treedt per 1 januari a.s. in dienst bij Guijt Verzekeringen in Gendt als teamleider verzekeringen. Dat heeft hij zelf bekend gemaakt via LinkedIn. “Tijd voor een nieuwe uitdaging! Na 7 jaar met veel plezier bij ABN AMRO Verzekeringen te hebben gewerkt heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze heb ik gevonden bij Guijt Verzekeringen in Gendt.”

Hij werkte sinds juni 2013 bij ABN AMRO Verzekeringen, aanvankelijk als adviseur zakelijke verzekeringen als regioadviseur zakelijke verzekeringen en laatstelijk als Relatiemanager Verzekeren bij Adviesdesk Zakelijk Verzekeren . 

Bij Aon is Patrick Fok dit jaar gestart als Finacieel Specialist. Finance Specialist. Hij is afkomstig van CED waar hij de afgelopen 22 maanden werkzaam was als administrateur. Daarvoor werkte hij in verschillende boekhoudkundige functies bij diverse bedrijven,  waaronder s, Cunninghamn Lindsey (thans Sedgwick), Fortress, Schipper Noordam Advocaten en De Brauw  Blackstone Westbroek.