Nieuw label ‘Bouwend Nederland Verzekeringen’ feestelijk gelanceerd!

Brancheorganisatie Bouwend Nederland heeft vorige week een nieuwe stap gezet in de samenwerking met verzekeringsmakelaar Aon: de introductie van het label Bouwend Nederland Verzekeringen. Het nieuwe label werd feestelijk gelanceerd door onder meer Fries Heinis (rechts) , Algemeen Directeur van Bouwend Nederland, en Marc van Nuland, CEO van Aon. Met het label Bouwend Nederland Verzekeringen wordt een integraal advies over risico’s en verzekeringen aangeboden aan alle leden van Bouwend Nederland.

Al decennialang werkt Bouwend Nederland voor de verschillende unieke verzekeringsmantels samen met verzekeringsmakelaar Aon en diens rechtsvoorgangers. In deze samenwerking hebben Bouwend Nederland en de Ledengroep Verzekeringen van Bouwend Nederland samen met de makelaar unieke verzekeringen ontwikkeld, speciaal gericht op de eisen van bouw- en infrabedrijven. “Deze Bouwend Nederland verzekeringsmantels bieden de meest ruime, bouw- en infraspecifieke dekkingen die er in de verzekeringsmarkt te vinden zijn”, aldus Bouwend Nederland.

1100 leden

Op dit moment maken ruim 1.100 leden gebruik van de Bouwend Nederland Constructie- en Aansprakelijkheidsverzekeringmantels. Omdat de mantels volgens haar uniek zijn in de markt en maximaal aansluiten op de dagelijkse bouw- en infrapraktijk, wil Bouwend Nederland dat zoveel mogelijk (nieuwe) leden kunnen profiteren van deze voordelen. “Met het label Bouwend Nederland Verzekeringen wordt dan ook een integraal advies over risico’s en verzekeringen aangeboden. Hierdoor krijg je een duidelijker beeld van je risico’s, hoe deze zijn te beperken, af te wenden of zijn te verzekeren. Met het nieuwe label willen we nog dichter betrokken zijn bij dit ledenvoordeel.

Ook onder het nieuwe label Bouwend Nederland Verzekeringen blijft verzekeringsmakelaar Aon zorg dragen voor de uitvoering en de advisering rondom de verzekeringen van de leden. Op deze manier voldoet Bouwend Nederland Verzekeringen aan alle wet- en regelgeving en de opleidingsvereisten voor het geven van verzekeringsadvies. Aon focust op Bouwend Nederland Verzekeringen met een team van specialisten met kennis en ervaring in de bouw- en infrasector.

Foto Bouwend Nederland