Nh1816 spreekt over 2022 van een uitdagend jaar; omzetgroei 6,5%, combined ratio ca 90%

Het directieteam van Nh1816 – Lex Verëll, Cas Verhage en Rémon Chattellon-
bestempelt 2022 als een ‘zakelijk een uitdagend jaar’. Daarbij wijzen zij onder meer op de economische ontwikkelingen, de krapte op de arbeidsmarkt, materiaaltekorten en de  februaristormen waaruit een ongekend aantal schademeldingen zijn voortgekomen. Ook stippen zij de bouw van het nieuwe kantoorpand aan. “  Dankzij vereende krachten zijn we als Nh1816 hier uiteindelijk goed uitgekomen. De saamhorigheid was groot, wat ze ook terugzien in het aantal lokale maatschappelijke projecten die we samen met relaties mogelijk hebben gemaakt.”

De omzet groeide met ca 6,5% van 17 naar naar 444 miljoen euro. De combined ratio komt naar verwachting uit op ongeveer 90%. De bruto en netto productiecijfers overstijgen de verwachtingen. ” Elke maand sluiten, dankzij de samenwerking met financieel adviseurs, veel nieuwe verzekerden bij Nh1816 aan en groeien ze gestaag richting 500 miljoen euro omzet. Mooi om te zien dat we het uitdagende jaar met een recordmaand aan nieuw gesloten verzekeringen hebben afgesloten. Een duidelijk teken dat we onderscheidend zijn voor de adviseurs en het uitstekend doen naar al onze verzekerden. Dat koesteren wij.”
 De klanttevredenheid over 2022 komt uit op een gemiddelde NPS van 62. Foto v.l.n.r. Rémon Chattellon, Cas Verhage en Lex Verëll