Nedasco verkrijgt volmacht garageverzekering MS Amlin

MS Amlin heeft Nedasco de volmacht verleend op haar garageverzekering. Een primeur voor Nedasco die garageverzekeringen tot nu toe provinciaal onderbracht. De eerste volmacht garagepolis is inmiddels gesloten door Guitjens Verzekeringen. 

MS Amlin selecteert bewust een beperkt aantal partijen voor haar garageverzekering. Hierbij kijkt de maatschappij onder meer naar aanwezige (product)kennis en een wederzijdse klik. Samenwerken en samen groeien vinden beide partijen belangrijk. 

Aris Ruitenbeek, directeur Volmachten & Operations bij Nedasco: “Wij werken al langer prettig samen met MS Amlin en zijn blij dat we de garageverzekering nu, net als ons dochterbedrijf BSB, in volmacht kunnen aanbieden. Dit betekent meer keuze voor onze adviseurs en hun klanten en is een mooie aanvulling op onze zakelijke verzekeringen”. 

Gerard Woldendorp, Specialist Underwriter Garage MS Amlin: ”De MS Amlin Garageverzekering is een op maat gesneden verzekeringspakket speciaal voor garagebedrijven. Samen met onze partners die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd en opgeleid zoeken wij samen naar de beste verzekeringsoplossing voor het garagebedrijf. Met als kern: Expertise, Risicopreventie, Innovatie en Flexibiliteit. Zo zijn we samen het risico de baas.” 

Risico’s voor garagebedrijveN 

Garagebedrijven kennen veel risico’s. De belangrijkste zijn diefstal,  inbraak en vandalisme, extreem weer, brand (ook in accu’s van elektrische voertuigen) en schade door foutieve reparatie. Vooral dealer-, handels- en schadeherstelbedrijven, universele garagebedrijven en camper- en caravanbedrijven zijn gebaat bij de garageverzekering van MS Amlin. 

De garageverzekering van MS Amlin is een maatwerkproduct en wordt volledig toegesneden op het betreffende garagebedrijf. MS Amlin begint daarom altijd met een risicoanalyse en technische inspectie op locatie. Ook geven de preventieadviseurs van MS Amlin gericht preventieadvies. 

Dekking 

De garageverzekering van MS Amlin kent vijf basisdekkingen en vier aanvullende dekkingen. De basisdekkingen zijn: AVB, cliëntenobjecten, WAM, hulpverlening na ongeval en SVI. Met de aanvullende dekkingen kunnen het motorrijtuigrisico, zaak-, bedrijfs- en milieuschade worden verzekerd.