Nationale-Nederlanden Zorg introduceert naturapolis inclusief Fit Pakket

Nationale-Nederlanden introduceert per 1 januari 2023 naturapolis Zorg Voordelig. Deze nieuwe basisverzekering heeft een premie van €128,30 per maand. De polis is inclusief Fit Pakket en klanten hebben de keuze uit vier compacte aanvullende verzekeringen en een tandverzekering. Om de zorgverzekeringen en het vernieuwde Fit Pakket te presenteren is een landelijke campagne gestart op onder meer televisie, radio en social media.  

Keuze uit twee basisverzekeringen: Zorg Voordelig en Zorg Vrij
Rens Engelen, Senior Manager Zorg en NN Verzekeren: “Met de introductie van onze Zorg Voordelig naturapolis bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een goede basisverzekering met een scherpe premie. Bij alle door ons gecontracteerde zorgverleners vergoeden wij 100% van de rekening. De klant kan ook kiezen voor een zorgverlener zonder contract met ons, dan wordt 70% van de rekening betaald. Aanvullend bieden wij compacte aanvullende verzekeringen, met een premie vanaf € 1,40. De Zorg Voordelig naturapolis is direct af te sluiten via nn.nl.”  

“Voor klanten die een basisverzekering zoeken waarbij in meer situaties 100% van de rekening wordt betaald, is er de Zorg Vrij combinatiepolis’, zo zegt Enegelen. ‘Alleen bij Wijkverpleging, fysiotherapie en GGZ-zorgverleners zonder contract met Nationale-Nederlanden wordt 75% van de rekening betaald. Deze basisverzekering kunnen klanten aanvullen met een complete aanvullende verzekering of zorgbundel, passend bij hun levensfase. De Zorg Vrij combinatiepolis is af te sluiten via nn.nl en via het indirecte kanaal.”  

Fit Pakket: stap voor stap gezonder leven
Nationale-Nederlanden vindt het belangrijk dat haar klanten gezonde keuzes maken en zich vitaal voelen. Engelen: “Het vernieuwde Fit Pakket geeft inzicht en leidt je stap voor stap naar je beweegdoelen. Zo is er een gezondheidscheck, vergoeding voor een sportmedische keuring, korting op de sportschool en de FitzMe app om te starten met bewegen en trainen. Of je nu kiest voor Zorg Voordelig of Zorg Vrij, iedereen kan gebruik maken van het Fit Pakket.”